ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕΧΒ ΣΤΟ ATHENS SCIENCE FESTIVAL

Ο πίνακας-επίτευγμα γιορτάζει τα 150 του χρόνια

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η παρουσία του ΣΕΧΒ στο Athens Science Festival που πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι.

Στo πλαίσιo της συμπλήρωσης 150 χρόνων από τη δημιουργία του Περιοδικού Πίνακα από το Ρώσο χημικό Dmitri Mendeleev και την ανάδειξή του 2019 ως το παγκόσμιο έτος για τον Περιοδικό Πίνακα των Χημικών Στοιχείων, ο ΣΕΧΒ και η RAVAGO GREECE, με την υποστήριξη των BASF Ελλάς ΑΒΕΕ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΕ και SUSTCHEM ΑΕ φιλοξένησαν μία διαδραστική εκδοχή του Πίνακα στο Athens Festival. Σε αυτό, οι επισκέπτες μπόρεσαν να αλληλεπιδράσουν μαζί της, ανακαλύπτοντας τη σημασία της χημείας και τη σύνδεσή της με την καθημερινότητα, εμπεδώνοντας και κατανοώντας τα στοιχεία και τη σειρά με την οποία εμφανίζονται στον πίνακα.

Το περίπτερο του ΣΕΧΒ ( κ. Β. Γούναρης, Πρόεδρος ΔΣ ΣΕΧΒ, κ. Π. Σκαρλάτος, Γενικός Δ/ντής ΣΕΧΒ) με τον εντυπωσιακό σε μέγεθος Περιοδικό Πίνακα κέντρισε το ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών από σχολεία αλλά και προσωπικοτήτων όπως πρέσβης των ΗΠΑ κ.Geoffrey R. Pyat.

Share