ΚΑΤΑΝΟΩ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ REACH – IUCLID 5 🗓

O ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ(www.haci.gr) σε συνεργασία με την TRASYS ΕΛΛΑΣ (www.trasys.gr), που ανέπτυξε το λογισμικό IUCLID 5 για λογαριασμό της ΕΕ οργάνωσε με επιτυχία δύο εκπαιδευτικά σεμινάρια σε αίθουσα των καινούργιων γραφείων του 4ου ορόφου.

Το διήμερο εντατικό σεμινάριο εκμάθησης του IUCLID 5 πραγματοποιήθηκε 4-5 Δεκεμβρίου 2007 και 4-5 Μαρτίου 2008.

33 στελέχη από την χημική βιομηχανία αλλά και από άλλους κλάδους που επηρεάζονται από το REACH εκπαιδεύθηκαν στο IUCLID 5, ένα απαραίτητο εργαλείο για την προετοιμασία για την προκαταχώρηση με βάση τον Κανονισμό REACH.

Τo σεμινάριο που ετοίμασαν το CEFIC και η TRASYS, διδάχθηκε στα ελληνικά, περιελάμβανε πρακτική εξάσκηση με υπολογιστές με αντιπροσωπευτικά παραδείγματα.

Ο ΣΕΧΒ θα συνεχίσει να παρέχει εξειδικευμένα σεμινάρια στα στελέχη του, σε θέματα τα οποία είναι επίκαιρα και απαιτούν εξειδικευμένη γνώση. H πρακτική εφαρμογή του REACH θα διδαχθεί και με άλλα σεμινάρια που θα ακολουθήσουν.

Οι εκπαιδεύσεις διεξάγονται στα Γραφεία του ΣΕΧΒ, που πρόσφατα επεκτάθηκαν και διαθέτουν αίθουσα εκπαίδευσης 20 ατόμων με τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Share
Scheduled Παλαιότερα Σεμινάρια